Tekst omhoog scrollen
Lees meer...scroll omlaag
HAPPY KARATE IN 2018! :-)

In this NEW season we cordially invite you at our karate dojo!

Het nieuwe jaar is weer begonnen, karatejaar 2018!

Hello world again! HAPPY NEW YEAR!
MA 8 jan ’18: Karate Kick Off!

Lid worden - karate is leuk!
Je kan kiezen voor een halfjaar- of jaarabonnement. Een halfjaarabonnement gaat in vanaf het moment van inschrijving tot 13 juli 2018 (dan begint de zomervakantie). Je kunt met een halfjaarabonnement beginnen wanneer je wilt, we passen de contributie altijd (naar rato) aan zodat je alleen maar betaalt voor de tijd dat je daadwerkelijk lid bent. Het jaarabonnement begint op het moment van inschrijving en loopt tot een jaar na dato (bijvoorbeeld van 8 januari 2018 tot 8 januari 2019).

Proeven?
Als je eerst even een les (of meerdere lessen) wilt volgen kun je een proefles (€ 15,00) nemen of een proefmaand (€ 45,- (kids) /€ 55,-). Meestal weet je na een maand trainen wel of karate wat voor je is, en of het bij je past. In je proefmaand kun je van het hele trainingsrooster gebruik maken en heb je nog geen karatepak nodig (voor het eggie kunnen we er natuurlijk al wel een voor je regelen, als je wilt).

Lidmaatschap Light
Een voordelig proefabonnement waar je met meerdere persoenen gebruik van kunt maken. Handig bijvoorbeeld voor deelnemers aan het Ouder en Kind karate. Lees meer >

Voor iedereen!
Er zijn dagelijks niveaulessen die toegankelijk zijn voor zowel beginners als gevorderden. (ABSOLUTE) BEGINNERS zijn natuurlijk van harte welkom want deze periode is super geschikt om een frisse start te maken!


scroll omhoog >>
scroll omlaag >>